Gode Råd


Nyt tag ?- Hvad skal du huske !!!


Der er mange overvejelser der skal gøres når man står over for at skulle have nyt tag.
Skal man vælge en simpel udskiftning til samme tagbelægning som før eller skal der noget helt nyt til ?. Er det udelukkende pris, eller er der andre faktorer som, holdbarhed, garantier, hvordan passer det valgte tag til huset?

Der kan i mange tilfælde ligeledes være tale om at der skal en rådgiver indover, hvis der skal laves nogle konstruktions beregninger, eller offentlig instanser skal inddrages.

Det er alt sammen noget der skal tages stilling til i opstartsfasen og før det endelige tilbud på ombygningen fremskaffes.

Når så håndværkeren skal lave tilbud, så sørg for at, få det udspecificeret i afsnit, således at det er gennemskueligt. Det gør også tingene nemmere hvis der skal laves tillægs eller fradragspriser.
Husk det er ikke altid det billigste tilbud der er det billigste.

Det nye BR10 træder i kraft fra januar 2011. Det er vigtigt at sørge for den efterisolering der ifølge denne påkræves. Tag håndværkeren med på råd!!!

De fleste som skal have udført et så stort projekt som et nyt tag, skal også have det finanseret. Det være sig enten via Bank eller Realkredit. Tal med din bankrådgiver for at høre om de muligheder der findes på markedet.

Slutteligt når, alt forarbejdet så er på plads, vil rådet herfra være at i som bygherre sørger for at tegne entreprise forsikring på en sådan opgave. Det er normalt ikke det store beløb for en sådan ekstra forsikring, men den kan være godt givet ud.

Vi tilbyder også finansiering, klik for oven i midten.
 

© Copyright Godt Tag aps     |     Bliv annoncør     |     Login til Intranet