Decra Tag - Skal du have et nyt Decra Tag - Beregn prisen her


Decra tag

30 års produktgaranti på et Decra tag
Et Decra tag har igennem mange år vist, sig at være et slidstærkt tag og robust tag der samtidig, er flot og tidsvarende. Decra tag passer stilmæssigt godt til de fleste danske huse. Decra tag pladerne er som bygget til det danske vejr. Decra tag pladerne er udført i robuste materialer, der tåler samligning med dyrere tag belægninger. Der er mange fordele ved et Decra tag. En af dem er at det er et let tag. Decra tagplader kan derfor ofte monteres oven på eksisterende tag belægning. Ved en sådan montering af Decra tag, gør at eksisterende tag får genanvendelse som et godt fast undertag. Decra tag plader monteret oven på eksisterende gir god økonomi, idet demontage og bortskaffelse af typisk gamle bølge tag plader herved kan undlades. De muligheder Decra tag derfor gir med hensyn til "let montage af solidt Decra tag" bliver samtidigt også rentabelt, idet montage og holbarhed, går op i en højere enhed og gør, Decra tag til en vigtig faktor for hus ejere. Decra tag plader kan naturligvis også anvendes ved nybyggeri, det anbefales dog herfra, at der altid monteres undertag.

Decra tag plader findes idag en bred palette af farver, med et væld af muligheder. Tilbehør til forskellige tag løsninger er ligeledes standard, således at, stort set alle tag typer vil kunne blive monteret med Decra tag og tilbehør. Decra tag plader findes idag, som en af de eneste på markedet med lyddæmpning.

Decra tag plader har en kerne af stål, som er blevet belagt med aluzink. Decra tag plader er derefter belagt med enten sten granulat i forskellige farver. Decra tagplader findes også i en blank udgave som, er malet med slagfast pulverlakering. Begge dele sikrer dit Decra tag, meget lang levetid og en farveægthed, der ikke kendes fra andre tag materialer. Decra tag kræver minimum af vedlige hold. Vi anbefaler dog herfra at algebehandle sit Decra tag ca. hvert andet år, således at du år efter år vil kunne se på dit flotte "nye" Decra Tag.

Decra tag lever op til de standarder der er for moderne tag belægninger, både med hensyn til udseende, nytænkning og garanti.

Der er 30 års produktgaranti på et Decra tag.

 

© Copyright Godt Tag aps     |     Bliv annoncør     |     Login til Intranet