Decra Elegance


Decra Elegance

Decra Elegance er nyeste skud på stammen.
Decra Elegance tag er med sin glatte overflade og flotte udseende, hilst velkomen af mange danske husejere. Decra Elegance er særdeles velegnet i områder hvor der enten er en del løvfald, eller områder hvor mos og alger har gode betingelser. Med sin glatte overflade har Decra Elegance givet alger og mos kamp til stregen. Med andre ord er Decra Elegance et tag der med minimum af vedligeholdelse vil holde sig pænt og se nyt ud i mange år frem i tiden. Montering af Decra Elegance er ligesom sin forgænger, ligetil med minimun forbrug af tid. Tilbehør til Decra Elegance er lige så omfattende som tidligere. Montering foregår typisk, oven på eksisterende tag, der derved får ny funktion - nemlig som et fast undertag. Der monteres strølægter, der lægter og så monteres Decra Elegance som kronen på værket, med de afslutninger og rygninger der hører til et Decra Elegance tag.

 Decra Elegance  tag plader har lige som classic en stål kerne som er belagt med aluzink, for derefter at blive belagt med stærk lakering, som både er slagfast og flot. Decra Elegance får derved et meget let og elegant udseende.

Decra Elegance tagplader findes i mange spændende farver, for eksempel vinrød, skovgrøn, grafit, kastanie og terra cotta. Og den særlige lakering sikrer, at den smukke farve holder i mange år - også i det danske vejr.

Decra Elegance tag plader har på monteret,  helt unik lyddæmpningseffekt, som dæmper støj fra ekstreme vejr sitautioner.

Decra Elegance har 30 års produkt garanti.

© Copyright Godt Tag aps     |     Bliv annoncør     |     Login til Intranet