Ståltag - Skal du have nyt ståltag? Beregn pris på dit Ståltag her


Ståltag

Ved renovering kan et ståltag ofte monteres direkte oven på dit gamle tag
Ståltag er det oplagte valg ved renovering. Den meget lave vægt betyder nemlig, at et ståltag ofte kan monteres direkte oven på dit gamle tag, hvor dit gamle tag så får en ny funktion som, et fast undertag. Opbygningen vil typisk være en strølægte, derefter alm. lægter, og så ståltag, med tilpasninger og inddækninger som hører til taget. Ståltag skrues fast til lægte underlag, med tilhørende selvskærende skruer med pakning. I overlæg på ståltag bruges en overlægs skrue der typisk er lidt kortere end montage skruen.

 Ståltag er også meget anvendeligt ved nybyggeri og findes i mange forskellige farver og overfladetyper. Ståltag med tagstens profil i hele længder er et godt og sikkert valg, både hvad angår tæthed og økonomi. Ståltag er nemt at montere, hvilket gør prisen for montage overkommelig for de fleste husejere.

Ved valg af et ståltag med blank eller glat overflade, vil man med et minimum af vedligehold kunne bevare sit ståltag smukt og rent i mange år, også selv om man har sit ståltag i et område med løvfald, skygge eller på landet hvor alger har gode betingelser. Vi anbefaler herfra at med minimum hvert andet år behandler sit ståltag med algefjerner, for lang og smuk levetid.

Den moderne opbygning af ståltag pladerne og de forskellige overfladetyper sikrer, at ståltag har en slidstærk overflade, som holder i mange år.

Godt-Tag.dk anbefaler ståltag fra TATA STEEL, der giver op til 40 års garanti.

 

© Copyright Godt Tag aps     |     Bliv annoncør     |     Login til Intranet