Tagpap


Tagpap

Et tag af tagpap er mindst lige så tæt og holdbart som tag af andre materialetyper
Tagpap kan anvendes til alle tagtyper og alle taghældninger. Vi anvender tagpap fra godkendte producenter der, producerer solide produkter, med lang garanti. Tagpap er  typisk opbygget omkring en stærk polyester­armering, der er belagt med asfalt tilsat syntetisk gummi. Det giver tagpap en række gode egenskaber, såsom større elasticitet, bedre klæbestyrke, øget robusthed og længere levetid.

Med nutidens kvalitet af tagpap produkter er et tag af tagpap mindst lige så tæt og holdbart som tag af andre materialetyper - uanset tagets hældning.

På flade tage anbefaler vi at benytte 2 lag tagpap, hvilket giver maksimal sikkerhed. På tage med hældning - både nye og gamle - kan der tit med fordel anvendes en 1-lags løsning med f.eks. Isola MesterTekk, hvor man får en tagpap løsning der passer til de fleste tage. Ydermere er det med Isola MesterTekk, muligt at lave tagpap tag med listetækning til en meget fordelagtig pris.

En af de vigtigste ting ved alle typer tag er korekt ventilation. Det samme gælder for tagpap tag, derfor er det vigtigt at det er fagfolk der ved hvad de har med at gøre. Godt-Tag.dk tag partnere bliver hele tiden opdateret, med tagpap kurser, samt andre relavante tiltag, således at når du vælger en tagpap løsning fra en af vores partnere, kan du være sikker på at de ved hvad de taler om og at dit nye tagpap tag lever op til dagens standarter.

Vi anbefaler herfra at med algebehandler sit nye tagpap tag ca. hvert andet år, således at tagpap taget fremstår som "næsten nyt" i mange år frem i tiden

© Copyright Godt Tag aps     |     Bliv annoncør     |     Login til Intranet